За Нас

Доверие

Работейки с Уеб дизайн студио „Частика“, можете да се чувствате уверени, че вашият проект ще бъде завършен прецизно и в срок.

Отговорност

Следваме просто правило – винаги правим правилното нещо. Ние сме честни и отворени с нашите клиенти и установяваме дълготрайни взаимоотношения с тях.

Коректност

Ние работим неуморно, за да гарантираме, че сме в крак с нововъзникващите уеб технологии.

Растеж

Ние харесваме нашата работа и сме отворени за лични промени и непрекъснато усъвършенстване. Ние се предизвикваме да намерим нови идеи и решения в стремежа ни за високи постижения.

За Chastica Уеб дизайн студио

Ние предлагаме услуги и решения за стартиращи фирми и малки и средни бизнеси с платформата WORDPRESS

Частика стартира своята дейност през 2010. През годините работихме с бранда Web Hit Vision и с други наши партньори. Изработихме много уеб сайтове и създадохме силни и ползотворни взаимоотношения с нашите клиенти и партньори. Не спираме да творим, да се обучаваме и да се развиваме като професионалисти.

Създаването на професионален уеб сайт предоставя чудесен начин за представянето на вашия бизнес. Ние създаваме уеб сайтове, който отговарят на вашите нужди и създават ангажиращо преживяване за вашите клиенти.

Уеб сайтове които изработваме:

Създаването на професионален уеб сайт предоставя чудесен начин за представянето на вашия бизнес. Ние можем да създадем уеб сайт, който да отговаря на вашите нужди.

Корпоративен уеб сайт

Продуктов каталог

Електронен магазин

Сайт тип портфолио

Информационен блог

Дългосрочен партньор

Ние сме дългосрочен партньор в непрекъснатия растеж и успех на вашия уеб сайт. Установяваме трайни взаимоотношения с клиентите си и сме с тях в дългосрочен план, за да могат уеб стратегиите да продължават да работят в тяхна полза.

%

Качество

%

Доволни клиенти

Свържете се с нас

Търсите компания за разработка на уебсайтове, която може да ви помогне да изведете бизнеса си на следващото ниво? - Свържете се с нас още днес, за да научите повече за нашите услуги и да получите безплатна консултация.

Нашите услуги:

$

Изработка на електронни магазини

$

Поддръжка на уеб сайтове

Изработваме уеб сайтове и електронни магазини с платформата Wordpress. Акцентираме върху проектирането на решения, които са функционални, успешни и красиви.

Телефон

088 406 30 97

Имейл

chastica.ltd[at]gmail.com

Следвайте ни:

Адрес

Бургас
Share This